Stabiliseren

Is de situatie urgent? Loopt het logistieke proces in uw bedrijf vast? Dan zorgt Dick dat het snel weer op gang komt. Hij brengt rust, ritme en vertrouwen terug in het proces, om van daaruit te werken aan de organisatie en optimalisatie van het logistieke proces. Eerst organiseren, dan optimaliseren.

Organiseren en optimaliseren

Wilt u uw logistieke proces (re)organiseren of optimaliseren op weg naar een optimale performance, goede ketensamenwerking en lage kosten? Dan gaat Dick met u in gesprek over wat u wanneer wilt bereiken en waar de stip op uw logistieke horizon staat. Zodra de stip op de horizon is bepaald, stippelt Dick de route uit om daar te komen met de werkwijze en de tools daarbij passen. Lean Thinking en Operational Excellence passen bij hem en vormen de basis waarop Dick naar processen kijkt. Hij heeft een uitgebreid netwerk van betrouwbare leveranciers en ervaring met verschillende ERP-systemen zoals, SAP, Baan, ISAH, Navision en tools zoals Slim4, Mindmap en Scrum. Hij volgt echter niet klakkeloos trends op het gebied van (logistiek & supply chain) management, maar kijkt kritisch naar de mogelijkheden en gebruikt dat wat voor uw bedrijf meerwaarde heeft. Dick schrijft voor u een helder plan om uw logistieke proces van zand tot klant optimaal te laten verlopen.

Realiseren

Is het plan vastgesteld en de route uitgestippeld? Dan gaan de handen uit de mouwen en is Dick er om de klus te klaren als interimmanager, projectleider of engineer. Adviseren, trainen en coachen is verweven in alles wat hij doet, zodat u en uw medewerkers na zijn vertrek met succes op het ingeslagen pad verder kunnen.

Maak een afspraak

Alles is mogelijk: van een quickscan tot een intensieve samenwerking. Het begint allemaal met een eerste vrijblijvende kennismaking. Neem vandaag nog contact op om een afspraak te maken.