Dick is inzetbaar als interimmanager, projectleider of engineer. Adviseren, trainen en coachen hoort vanzelfsprekend bij zijn werk, dat is verweven in alles wat hij doet. Hij is er niet alleen om de klus te klaren maar juist ook om zijn kennis over te dragen, te adviseren en u en uw medewerkers te trainen en coachen, zodat het proces na zijn vertrek ook vlekkeloos door loopt.

Als engineer in de logistiek ontwikkelt, vernieuwt en verbetert Dick logistieke processen door onderzoek, planning, berekeningen, statistieken en analyses.

Dick over zijn opdracht voor NedTrain:

afbeelding k“NedTrain R&O werkte aan de voorbereiding voor de revisie/modernisering van een complete treinserie (Virm). De uitdaging; Binnen 22 werkdagen een complete trein strippen, onderdelen reviseren, verven en opnieuw inrichten. De bestaande productielijn moest voor deze klus opnieuw ingericht worden. Ik schreef daarvoor het logistiek masterplan. Voor mij was dit een mooi en interessant project omdat er zoveel elementen samenkwamen. Ik had te maken met een complex productieproces, tijd gestuurde logistieke activiteiten en het projectbudget. Hierbij was er intensieve afstemming noodzakelijk met de klant (NS) en andere disciplines zoals productie, engineering, logistiek en leveranciers. Wat er voor mij zo mooi is aan zo’n project? De uitdaging om al die elementen samen te voegen tot een lijn die volgens in een vaste takt draait en waar de medewerkers alle onderdelen op het juiste moment en op de juiste plek binnen handbereik hebben. Daar word ik blij van!”