Dick van Teeffelen is een ‘ouwe rot’ in het logistieke vak. Zijn studie Werktuigbouwkunde en Economische Bedrijfstechniek vulde hij aan met de opleidingen Hoger Management en hij behaalde de Master Transport & Logistics en European Master Logistics. Na zijn studie begon zijn carrière bij Scania Production als logistics assistant en later manager van de logistieke IT systemen. Zijn loopbaan vervolgde hij onder andere bij de Nederlandse Spoorwegen en Nefit, waar hij in verschillende (leidinggevende) functies verantwoordelijk was voor logistieke processen, die hij realiseerde, optimaliseerde of (re)organiseerde.

Het ondernemerschap lonkte en in 2008 begon hij voor zichzelf. Hij is inmiddels een bekende naam in logistiek Nederland en heeft verschillende uitdagende projecten op zijn naam staan. Als interimmanager, projectleider of engineer doet waar hij goed in is: de optimale route uitstippelen van de logistieke processen in de hele supply chain in serviceorganisaties en productieorganisaties. Van zand tot klant en van monteur tot manager.

Ga naar LinkedIn voor zijn complete CV of lees meer over enkele opdrachten die Dick in de afgelopen jaren uitvoerde als interimmanager, engineer en projectmanager.